Tävlingsdag med stort D

för Teo idag , då vi skulle delta på en utomhus utställning. Vädret såg väldigt ostadigt ut med risk för regn. Vi tog med ett litet tält och regnkläder för att gardera oss så mycket det går. Idag stämde våra egna beräkningarna bättre för oss när vi hade bedömt att det skulle vara vår tid tidsmässigt, då det var 60 stycken hundar som skulle bedömas innan det var vår tur. Vi kom dit i lagom tid för att klara en eventuell veterinärbesiktning om det skulle behövas, få upp tältet, rasta Teo och att acklimatisera oss på platsen

Det hade regnat innan vi kom då det var rejält blött i gräset och sen var det perfekt att gå på grusvägar, för då blev hela magen alldeles grustäckt på lille Teo. Torkade honom torr och fick även bort det värsta gruset och sedan fick Teo vila sig i sin lilla resebur. Det är mycket intryck och lukter. Vi lyckades få upp vårt lilla tält trots att det var flera år sedan vi använde det senast och någon bruksansvisning fanns ej, men det gick bra ändå.

Nu var det dags för sista hunden i vår ras som gick i en annan klass än Teo och sen fick vi bedömning.

Vi fick excellent i bedömning på Teo, vilket var väldigt roligt och han var så duktig. Var en stor utställning med många ringar där bedömningarna pågick i två dagar.

Var många fina olika terrierraser som vi såg idag bland annat West Highland White Terrier. Vi var rejält trötta när vi kom hem till vårt hus igen och sen kom regnet.

Gillar

Kommentarer

MilanaLeiman
MilanaLeiman,
Så söt hund! 😍😄
nouw.com/milanaleiman
annsgarden
annsgarden,
Tack så väldigt mycket 😊
nouw.com/annsgarden
sylwia
,
Klart att Teo fick fin bedömning så fin som han är. kram
annsgarden
annsgarden,
Tack så mycket och vi var väldigt glada och stolta 😊
nouw.com/annsgarden