Stugmys och lite arbete

nu när det nya fönstret är på plats. Nu är det grundmålat och har även fått ytterligare en strykning med vit färg. Var mulet och perfekt målarväder, men sen sprack solen fram och då blev det väldigt varmt. Turligt nog så var jag precis klar med målandet då.
Unnade mig en fikapaus nere vid bryggan och Alexander lekte med hundarna. Hundarna älskar verkligen när Alexander leker med dem.
Härligt med snickarglädje, men det blir lite utmanade att måla. Man vill ju helst att grundfärgerna bara skall hamna på fönsterfodret och ingen annanstans. På bilden till vänster är allt omålat och på bilden till höger är nu alla kanter grundmålade och på övriga ställen också där det också behövde förbättras och det mesta av färgen hamnade där det skulle.
Vi spelade flera partier med yatzy och jag åkte på storstryk. Unnade mig lite hallonsorbet som Amanda och Alexander hade köpt till mig. Var ljuvligt utomhus idag, även om det emellanåt var lite molnigt.
Hade haft en stökig natt, men det är alltid lika mysigt att unna sig en härlig frukost och att njuta av den i lugn och ro till knastret från vedspisen.

Gillar

Kommentarer