Städning utomhus och skruvning inomhus

och här var det hög tid att klippa ner dvärpraktspirean och här ser ni bilder på hur det såg ut innan och efter att sekatören varit framme .

Nu syns mitt "konstverk" med mina gamla golfklubbor. Var tidigare och lämnade varor hos mina föräldrar som kommit hem från Spanien. Härligt att de har kommit hem, men det känns konstigt att inte kunna träffa dem och få krama om dem. Orsaken vet jag ju, men det känns så tråkigt, men det var positivt att få se dem.

Var hög tid att sopa bort allt grus från rabattkanten och ut mot mitten vi gatan. Passade också på att ta bort ogräs ut mot gatan. Rent och prydligt blev det och ett träningspass för kroppen.

Monterade ihop de sista lådorna som skall vara under sängen.

Till slut var allt klart och färdigt och då tog även jag ledigt och hade lördagsmys.

Gillar

Kommentarer

MarbellaTanten
MarbellaTanten,
Ja, oavsett om ni får "träffas" eller inte så härligt att få hem dem till Sverige.
Kan förstå känslan ... själv är mina föräldrar och syskon i Sverige medans jag är i Spanien, har nog aldrig haft så mycket telefonsamtal istället för sms som nu, hahaha ... känns lite sorligt, och de känns så otroligt långt borta nu, som om jag vore på en helt annan planet och det kommer ta massa ljusår för att komma "hem" igen för en vecka eller två. 😊
nouw.com/marbellatanten
annsgarden
annsgarden,
Åh, en stor kram till dig 💖och jag vet att jag är lyckligt lottad som har dem hemma, var nära så sugen på att kunna krama om dem. 😊
nouw.com/annsgarden
Sylwia Hedlund
,
Ja Ann, visst är det skönt att vara hemma. Så nära och ändå så långt bort när man inte får träffas.I nästa vecka kan vi nog träffas på avstånd.Som vanligt så händer det massor i din trädgård. Så fin sängen blev i ditt sovrum.Stor kram din mamma.