Sommarvarm söndag med lyckad försäljning

Satt och åt frukost utomhus i min nya morgonrock. Såg då att silverpäronets blommor har slagit ut. Man hinner liksom inte riktigt med nu, för allt fullkomligt exploderar.

Var mysigt att sitt där och lyssna på surret ifrån bin och humlorna. Tulpanerna blommar för fullt runt silverpäronets stam. Läste tidningen och sedan var det dags för långpromenaden med hundarna.

En söndag i början av maj oftast ganska nära min födelsedag så hittar den stadsdelen, som vi bor i ,på lite aktiviteter bland annat loppis och där hade vi själva försäljning av diverse saker bland annat sålde vi en av sonens urväxta cyklar. Tog dit våra hundar så att lille Teo får lite träning i när det är mycket folk och hundar.

Var många som passade på att åka hästskjuts och här hade hästen ovanligt mycket fart och det berodde på att bakom den kom en musikorkester och hästen uppskattade inte mellanmarschen som de framförde.

Rensade vårt berg bakom denna rabatten från ogräs och upptäckte då att några ljusrosa tulpaner hade börjat blomma i denna rabatten också. ​

Gillar

Kommentarer