Sol, bad, träning och trädgårdsarbete

men i det ljuvliga vädret så badade både jag och hundarna många gånger under dagen och Tuffy nyttjade solstolen och njöt av värmen hon med.
Efter att ha ätit frukost på bryggan, så gick hundarna och jag på en promenad och sen tog J och jag ett härligt pass med våra kajaker.
Bestämde mig för att försöka få bort ett parti med kirskål och tänkte att här kan det bli en rabatt då läget är passande och efter ett litet tag så hittade jag kantstenar och förstod att det en gång i tiden funnits en rabatt här, men tyvärr fanns det inga spår efter vilka växter som funnits här för kirskålen hade helt tagit över.
Det var varmt att gräva, men badade flera gånger och lite hallonsorbé piggade upp.
Nu är det mesta bortgrävt och jag tänker även försöka få fram lite mer av berget med hjälp av högstryckstvätten.
Berget blev renare, men själv blev jag lite nerstänkt, så det blev dags för ett bad och sen lekte jag med hundarna och kastade ut pinnar som de fick apportera och de skall självklart ha samma pinne.
Var idag perfekt väder för en svalkande GT.
Istället för sonen så gjorde sig Teo beredd att hugga in på middagen i hans ställe. J hade grillat gott och det var skönt att sitta i skuggan.
Efter promenader med hundarna, så var det skönt att svepa in sig i en filt och bara mysa på bryggan som avslutning på en härlig dag.

Gillar

Kommentarer

MarbellaTanten
MarbellaTanten,
Vilket paradis ni bor i. Miin dröm när jag bodde i Sverige, var just så som ni bor. <3
nouw.com/marbellatanten
annsgarden
annsgarden,
Tusen tack, vi har snart haft stugan i ett år och stortrivs, men vi letade i 11år innan det blev verklighet 😊 , dock med rejält eftersatt underhåll, så nu har vi att göra.
nouw.com/annsgarden