Småpyssel och efterlängtat besök

men det var kallt och soligt när jag gick ut efter frukosten, men med mörka moln vid horisonten, så solen skulle vi inte få njuta av så länge till.
Försökte mig på att täta vedspisen, men det var lättare sagt än gjort, för sprickorna var så pass stora så spiskittet bara försvann. Fortsättning följer, men nu ville jag ha värme i spisen och njuta av frukosten med sällskap av Teo.
Småpysslade mest som att hugga ved i omgångar, fika samt göra iordning dotterns stuga, som kommer hem idag.
Glädjen stod högt i tak när Amanda kom ut till stugan tillsammans med maken och hundarna blev överlyckliga över att träffa henne igen och jag och Alexander också så klart. Sen blev det nästan som hundarnas födelsedag med godsaker och roliga leksaker som den pipande ananasen. Strax efter att kortet var tagit på Tuffy så hade hon opererat ut pipljudet från ananasen. Blir till att laga den sen.
Teo överste Amanda med pussar så snart han fick chansen och svansen gick som en visp på vår lille kille. Var härligt att få duka för hela familjen, vilket var några månader sedan.
Hade fixat god mat med inbakad lax med citronsås och ris samt äppelpaj med vaniljvisp till efterrätt. Sen gick vi ut på familjepromenad i den mörk skogen och därefter blev det familjemys med sällskapsspel och idag hade jag flyter på min sida. Så kul och mysigt att ha hela familjen samlad.

Gillar

Kommentarer