Småpyssel inomhus i regnrusket blev det idag

och jag hade köpt lite nya växter till vårt tv-rum i källaren och vattnade dem på plats.

Hade en del ljusa möbler och fick ärva träbord (stort och litet) som var i mörkt träslag och det passade inte in i vårt tv-rum, men med snickerislip och sandpapper, så får man fram en härlig yta (shabby-chic) och det är enkelt att fixa till. Bordet var det lite mer pill med då jag tog bort det gamla kaklet och ersatte det med nytt i ljusare toner.

Dessa pelarna är också målade med snickerislip, då de var mörkgröna. Fick en ljus idé att istället för kantlist, så ville jag ha marmorkross. Har sett det ut utländska inredningstidningar och ibland är det kul att försvenska andras ideér.

Håller på och flyttar ut köksprylar från gamla köket in i det nya och besticken uppskattar förhoppningsvis de nya lådorna bättre än de gamla då de ser väldigt skruttiga ut, därav anledning bland annat till att vi ville slänga ut det gamla köket.

Blev också några nya hyllplan och lite överflyttning av saker. Sen blev det lite glöggmys med pepparkaka med parmensanost och lite flingsalt på, vilket är ett gott snacks till glögg.

Gillar

Kommentarer