Skördedags i trädgården

blev det då jag var uppe på garagetaket och klippte bort vinrankor och vitt blåregn och samtidigt så fick jag en rejäl portion med vindruvor.

Såg nästan ut som en djungel uppe på vårt garagetak, vilket syns på de två första bilderna och bilden längst till höger så har jag klippt bort en hel vinrankor.

Bilden till vänster visar vyn när det är färdigklippt och även lönnen fick bli rejält nedklippt. Har dock inte hunnit med att ta hand om allt som jag har klippt ned, men det arbetet lär ju vänta på mig, då ingen annan kommer att göra det, så den som spar han har. Skall se om inspirationen infinner sig lite senare idag.

Vår nyaste trädgårdslåda sett uppifrån med både perenner och sockerärtor samt jordgubbsplantor.

Unnade mig en skön paus utomhus och hundarna höll mig sällskap och Teo poserar gärna framför kameran.

Hundarna och jag har varit ute på några härliga promenader i det soliga vädret och gått i skogen, vilket vi uppskattar alla tre.

Tidigare så startade vi dagen med att äta frukost i uterummet och hundarna gjorde mig sällskap. Blev lite svårt att läsa tidningen då Tuffy hade lagt sig på Ipaden.

Päronet på frukostbrickan hade jag varit ute och hämtat i trädgården. Skall åka och handla lite ostar och så kan jag bjuda maken på en god ostbricka med egna vindruvor och päron. Blir riktigt hungrig bara jag tänker på detta. Bäst att åka iväg till affären.

Gillar