Skönt avslut

på söndagskvällen med bad och påväg till badet passerar man vårt senaste trädtillskott, Magnolian Black Tulip som är upplyst kvällstid och nu börjar närma sig blomning. Det var skönt att ta ett kvällsdopp med massage, vilket gör att man går ner i varv, blir avslappnad samt att man sover så fantastiskt bra efter ett varmt bad.

Tog lite kort när solen sken dels på de nyklippta kanterna av rabatterna, men även på de tulpaner som nu har börjat att blomma. Blir också till bra hjälp i höst om man vill komplettera med fler tulpanlökar att ha dessa kort till sin hjälp.

Fick en glad överraskning när jag kom hem efter promenaden med vovven, efter middagen, då jag upptäckte att magnolian redan hade slagit ut. Jag trodde inte riktigt att det skulle gå så snabbt, men det har varit varmt och soligt idag på dagen och även ett tag på eftermiddagen/kvällen.

Hade beställt hem lite mer färgpigment som nu hade kommit och hade lite finbetong kvar i en säck, så jag beslöt att göra ett nytt försök med att göra ett svart fågelbad. Förra gången blev det enbart lite mörkare grå ton, men färgen ser lovande ut och jag lade även i lite armering, då färgpigmentet kan göra betongen porösare. Nu är det bara att vänta och se.

Vädret har nu mulnat på och blåsten har ökat kraftigt och var inte alls lika härligt ute längre, men jag har nu varit ute och stagat upp magnoliaträdet, då jag köpte nya band. Borde ha gjort det igår, men glömde tyvärr bort det då kanske beroende på att det inte blåste. Nu är det allt skönast att vara inomhus och enbart titta ut. 

Gillar