Skönt att komma hem

efter en riktigt lång dag på jobbet. Dagen startade med att jag lämnade hemmet kl.05.40 och var hemma strax efter 19-tiden. Vädret var underbart, så jag tog med mig en ny tidning ut i trädgården och fyllde en skål med godis som maken hade köpt på en godisfabrik idag och satt och njöt i en vilstol och bara slappade. Godiset försvann snabbt då det är något visst med att äta det när det är alldeles superfärskt. Hundarna kom ganska snabbt och höll mig sällskap.

Är mycket som växer och frodas i trädgården och päronen av sorten Conference håller på att bli riktigt stora och fina.

Fick gå loss med sekatören på vår klematis "Summer snow" som är väldigt fin, men växer så det knakar. Vill inte att den skall skymma hela trädet. Bilden till vänster visar hur det såg ut innan och bilen till höger hur det såg ut efteråt. Kan vara svårt att se , men några päron var helt övertäckta av klematisen.

Hundarna håller mig sällskap och sitter på ett av sina favoritställen och det är fönsterbrädan, där man har koll på vad som händer utanför på vår gata. Teo håller dock mest koll på mig och vad jag gör. Nu skall jag gå ut och vattna några krukor som såg lite torra ut.

Gillar

Kommentarer