Skön tisdag med soligt härligt väder

där Tuffy sitter och väntar på mig i trappan då jag små plockar ute i trädgården och några steg högre upp sitter Teo och väntar på Tuffy, eller kanske mig.

Har nu satt tillbaka huvudet på stenfågeln efter det att jag har lagat det. Hoppas bara att det håller. Just nu så ser det okej ut och den ser ut att trivas i solen.

Mycket löv har nu kommit även på framsidan och mer lär det komma, men det kändes lämpligt att göra en liten insats. Är även dags att flytta den lilla fontänen med grodan från Mr Fredrik in i vårt hus . Vi brukar kalla grodan Mr Fredrik.

Nu ser det lite prydligare ut igen. Sen lär det falla ner mer löv, men just nu så ser det fint ut igen.

Fick lite ny energi efter hundpromenaden efter middagen och tog tag i Mr Fredrik. Det tog ett tag att ta bort alla löv, men också att tvätta och skrubba rent alla stenar och glasfatet samt att göra rent pumpen, men nu är den på plats och det fungerar som det ska. Är mysigt att sitta i soffan och lyssna på det porlande ljudet. Är så rogivande och så blir det bra att få in liten vatten i inomhusmiljön, för det blir oftast för torr luft på hösten/vintern.

Gillar

Kommentarer

ournewhome
ournewhome,
Åh så söt liten vovve!!
nouw.com/ournewhome
annsgarden
annsgarden,
Tack så mycket! 😊
nouw.com/annsgarden