Skön start på lördagen

med en skön långpromenad med hundarna i skogen och de skuttade lyckligt omkring och själv gick jag med ett leende då man ser på deras kroppsspråk och ansiktsmemik hur roligt de tycker det ärvatt klättra uppför och nerför bergen i skogen på djurstigar.

Hittade några trattkantareller, vilket var oväntat och glad var jag för det. Hundarna var också lyckliga för de hade hittat ett kadaver och rullat sig i medan jag snubblade över svampen, så lyckan blev kortvarig då det var marsch in i duschen med hundarna. Hade tänkt trimma hundarnas päls, men nu får det vänta då man inte skall göra det på nytvättade pälsar. Ett tag senare så tyckte jag att de luktade gott efter en rejälschamponering. Det är inte alltid det blir som planerat.

Gjorde ett antal nya mossbollar idag och hängde upp dem i vårt äppleträd.

Var härligt väder ute idag, dvs inget regn.

Dagen till ära så hade en amaryllis slagit ut, tog en lite fika med pepparkakor med parmensanost och flingsalt samt kaffe och en liten tryffel.

Tyckte räcket ser lite tråkigt ut och vill göra det lite mer juligt och klädde det med gransris.

Nu är hela räcket klätt med granris.

Varma mackor med trattkantareller och gorgonzolaost med lite rosévin blev middagen idag. Försöker och ta det lugnt för kroppen är trött och det känns som att en förkylning ligger på lur.

Gillar

Kommentarer