Skön semesterdag

och här ser ni vår "skrämmande" vakthund Teo i aktion. Han har koll på allt som händer i vår närhet. Här är det allt som händer på gatan utanför och sen vädrade han upp att grannens kanin var på rymmen och att den befann sig i vår grannes land. Jag lyckades skrämma kaninen så att den sprang tillbaka till sin tomt och ägarna till kaninen de hade inte ens märkt att den var på rymmen. Teo blev dock lite besviken för han tyckte att det var väldigt spännande och satt nedanför berget och väntade bra länge i fall kaninen skulle komma tillbaka, vilket den inte gjorde.

Maken grillade gott som vanligt och idag så hade vi besök av vänner från södra Sverige som var ute på en Sverigetripp och titta in och hälsa på oss. Vi hade några trevlig timmar tillsammans innan de fortsatte sin resa.

Har kantklippt lite och fixat till i trädgården.

Prydnadsgruset är på plast och all plast. Har nu fyllt på med ytterligare 11 st 40 liter säckar med jord och som ni ser så behövs ett gäng till. Har nu också snyggat till plasten så att den skyddar lådan.

Det är mycket som mognar nu i vårt uterum som tomater och paprikor och det är en skön känsla att kunna gå och plocka egna grönsaker.

Teo är oftast i min närhet och vill ha koll, men idag nöjde han sig med att ligga kvar på altanen ovanför och ha koll.

Jag satt dock i skuggan och njöt av att äta frukosten där.​

Gillar