Skön onsdag med diverse fynd

Var ute en sväng i trädgården och Teo var med. Kändes som att det var dags att kratta lite mer löv och Teo tycker att det är en väldigt rolig lek, vilket faktiskt gör det hela roligare och sen är det ju alltid bra att röra på sig.

Teo tröttnade på att jaga räfsan och då gick det lite snabbare och nu ser det lite prydligare ut igen.

Hittade några enstaka nävor som fortfarande blommar och då blir man riktigt glad. Solen tittade fram och då passade jag på att plocka lite vindruvor från trädgården som nu äntligen har mognat och satt i vårt uterum och åt upp dem. Plockade även med mig lite mer in och lade på vårt fruktfat.

Där fontänen med vår lilla groda stod igår står nu en flerfärgad ljung istället, för det ser så tråkigt ut med ett stort hål mitt i krukan. I hyllan på framsidan bytte jag ut funkiorna som hade vissnat ner mot lite mer ljung och nu ser det betydligt bättre ut. Får fundera på var jag skall ställa funktiorna så länge, eller om jag skall gräva ner dem.

Hittade tulpanlökar på rea och då blev det lite mer vårlycka som jag nu får plantera. Har inte riktigt bestämt mig för var jag skall plantera dem ännu.

Blev lite frusen efter långpromenaden med vovvarna och då passade jag på att tända en brasa och njuta av den. Vi har också köpt en ny brandsläckare då den vi hade i källaren hade blivit för gammal. Kul att går att köpa dem i andra färger än rött. Tyckte denna var riktigt snygg.

Är inte bara jag som njuter av värmen från braskaminen, utan jag har sällskap i soffan av Tuffy.

Gillar