Skön fredag

där mycket kretsar kring våra valpar. Här passade både Teo och Telly på att gnaga på ben, men inte Timon, för han var mer sugen på att sitta i knät.

Att få komma upp i knät gillar alla valparna, men nu var nog Timon extra sugen på att få sitta i knät och mysa. Han tycker också väldigt mycket om att bli kliad på magen.

Blev en som blev bra på denna bilden och det var Timon. Telly och Teo hann rusa för långt fram. Valparna älskar verkligen att bli fotograferade, så de rusar mot kameran det snabbaste de kan!

En del ramar in sina rabatter med buxbom, men jag har valt att rama in några av våra rabatter med rosa lavendel och nu börjar det att se ut som en inramning. Det har tagit lite tid för jag har drivit upp de mesta via egna sticklingar.

Idag har vi varit ute flera gånger och här försöker Timon att komma upp på altanen och till slut så gick det. Bakom Tuffy skymtar Teo, för Telly har redan försvunnit iväg. När Timon kom upp, så sprang har runt och utforskade den.

Telly som är så lätt i kroppen skuttar omkring och här luktar hon på blommorna.

Har varit ute och kantklippt lite gräs, plockat och ansat i rabatterna, dvs lite småpyssel och passade på att ta kort på violrutan Elin när den blommor och är som pampigast samt tog också en översiktsbild från berget.

Gillar

Kommentarer

eswensson
eswensson,
Åh så söta hundar 😊
nouw.com/eswensson
annsgarden
annsgarden,
Tack så mycket! 😊
nouw.com/annsgarden
Belliblonkan
Belliblonkan,
Men så söta!
nouw.com/belliblonkan
annsgarden
annsgarden,
Tack så väldigt mycket! 😊
nouw.com/annsgarden