Skön dag med ett lyckat matexperiment

och medan vi väntade på middagen så gick Teo och jag ut på piren och myste och satt och kollade på båtar och lyssnade på det rogivande ljudet från vågornas kluckande och J hade hällt upp ett glas ett glas rosevin till mig.

J grillade och jag testade att koka några oskalade potatisar i ca 10 minuter och sen mosade jag dem lite försiktigt och penslade dem med lite smält smör med tre mosade vitlöksklyftor och sen bakade jag dem i ugnen i ca en halvtimma. Allt hade en strykande åtgång, så detta vågar jag mig på att göra flera gånger och det är ju ett trevligt alternativ till pommes eller klyftpotatis.

Idag bestämde jag mig för att ta tag i och måla dessa vindskivorna och undertaket (Sims) , då vädret skulle bli sämre och molnigare fram på eftermiddagen, vilket inte stämde så bra just hos oss.

Solen lyste så fint och då fick jag ta lite paus då det inte är så lämpligt att måla i gassande solsken. Åkte först och handlade mat med dottern och sen badade hundarna och jag.

Till slut kunde jag måla sista biten och det var skönt när det var klart.

Just nu är hundarna fullständigt utslagna efter det att vi kastade frispee och de jagar den som två oljade blixtar. Teo något mer intensivt jämfört med Tuffy, men båda tycker det är väldigt roligt, sen blev det kvällsdopp.

Gillar

Kommentarer