Skön dag

och idag var det inte alls lika kallt, utan riktigt härligt ute. Teo var pigg och allert på morgonen och gillar att vara ute i trädgården. Glaslyktorna syns nu lite extra tydligt när glasen är immiga.

Håller på och testar min nya kamera som jag har köpt och jag valde medvetet en liten kompaktkamera, då mina kriterier är att den skall ta liten plats och vara lätt och ha med, för antingen grejar jag i trädgården eller håller på med våra hundar och vill ha något som är lätt att komma åt och bära med mig.

Här är en bild på min lilla nya kamera och nu skall jag försöka lära mig alla finesser som den har, men först får man ju börja med basic.

I dag fick vi öva på koppelträning på valpkursen och främst kring följsamhet. Sen tränade vi på att byta riktning, stoppa samt gå slalom mellan koner. Det gick bra och Teo var väldigt duktig. Han ser för härlig ut när han går fot (eller går fint) för han sprätter med framtassarna som på en häst som går spansk trav.

Är jobbigt att vara på valpkurs, men väldigt roligt. Teo har skött sig exemplariskt bra och tycker att det är roligt att träna precis som sin mamma Tuffy, vilket är roligt.

Tuffy blev överlycklig när vi kom hem. Hon ville sen sitta i knät och mysa. Är helt övertygad om att hon undrar varför jag åker iväg med Teo, när jag kan träna ihop med henne istället. Det har inte gått någon nöd på henne och nu får hon all uppmärksamhet, för Teo ligger utslagen och sover.

Gillar