Skön dag

som började med frukost i uterummet och fikontädet blir bara större och större. Lilla Tuffy är gärna med som sällskap. Gurkplantorna i bakgrunden ser lite hängiga ut och det har varit lite för kallt för dem. Får se om de repar sig.

De japanska lönnarna växer och deras mörka blad blir en vacker kontrast mot det gröna från träden och bambun. Rosen Louise Odier har nu börjat att få knoppar och peppar peppar, inga löss, men det har varit kallt så det beror nog enbart på det

Ramade in rabatten med en träram, där vår nya magnolia står och här ser ni också kryp floxen i närbild som verkar trivas.

Revsugan har börjat och blomma, vilket ni ser på den första bilden. Har också utökat krukplanteringen vid den japanska vattenstenen med en kruka med plättar i luften och ett litet betonghjärta.

Vädret har varit helt underbart idag och jag och Tuffy passade på att sitta i solen och fika och njuta av tillvaron.

Kapkrusbäret eller physalis har nu börjat att blomma och vinbären som jag satte förra året är på gång.

Lade ut de två senaste stegplattorna på gräsmattan och har nu varit iväg och köpt lite mer jord för att kunna dressa gräsmattan i lite lagom långsam takt och komplettera med gräsfrön där det behövs.

Flyttade och förberedde för att kunna gjuta ytterligar en betongkruka i morgon och det tar mer tid än man tror. Nu är det dags för vovven att få mat och promenad.

Gillar

Kommentarer