Sångläge i dag med och Tuffy

hon håller sig nära och har koll på mig oftast så är Teo hos oss i sängen också, där jag spenderar mesta delen av min tid, då febern är för hög för att klara av något mer, har även härlig huvudvärk, så när hostan sätter i gång så är det inget vidare att vara i min kropp. Är så tacksam för dessa underbara hundar som håller mig sällskap och kommer och puffar på mig för att man vill bli kliad eller klappad eller en försiktig liten slick på handen av Tuffy som vill kolla läget. Ser att hon är lite bekymrad för hon viker inte från min sida, utom när hon får mat och promenad. Direkt efter promenaden så kommer hon in till mig och hoppar i sängen. Maken är gullig som fixar och donar med mat och handlar och ser till så att allt fungerar praktiskt, när nu jag är helt utslagen . Det enda jag bidrar med att få ner timkostnaden på vår lägenhet för den utnyttjas maximalt av mig hela tiden. Roligt att man kan bidra med något.

Maken åkte och tankade bilen och passade då på att handla lite mer ipren, nässpray, halstabletter och färsk ingefära. Brukar ofta riva lite färsk ingefära i ett dricksglas med ljummet vatten (gammal huskur) som min gulliga mamma har lärt mig, men här uppe fanns det ingen färsk ingefära i affären och det är inte så konstigt då utbudet är ganska begränsat. Dricker mycket och vilar mycket. Tog med lite garn för att passa på virka, men febern gör det näst intill omöjligt, då jag blir lite yr. Orkar ett varv och så får man vila. Nu är det dags att vila igen.

Gillar

Kommentarer

tereseengqvist
tereseengqvist,
Krya på dig! Så segt att vara sjuk. Om du har en stund över så kika gärna in på min blogg. Igår blev det läsarstorm när jag officiellt dödförklarade Shabby chic-trenden. 🙈kram
nouw.com/tereseengqvist
annsgarden
annsgarden,
Tack så väldigt mycket, kan bara instämma det är sjukt tråkigt att vara sjuk. Kommer kolla in din blogg så fort jag känner mig lite piggare, låter spännande. Tack än en gång för dina gulliga ord:)
nouw.com/annsgarden