Saknaden är stor en dag som denna

när det är årsdagen då vår lilla Telly somnade in. Är tacksam för att vi fick lära känna henne och att vi fick ha henne hemma med oss i nästan 10 veckor. Hon var en pigg och livlig valp som var den första som rymde från inhägnaden av kompostgaller och hennes bröder bara stod där och undrade hur hon bar sig åt. Hon var den som var först med att våga gå ner för trapporna i trädgården och att hoppa upp på altanen från gräsmattan. Hon var liksom ledaren bland valparna och när Telly hade gjort något så hängde de andra på. Sen var hon en kopia av sin mamma Tuffy både till sättet och till utseendet. Vila i frid vår lilla gullis och hoppas att du har det bra. Saknar dig massor.

Var skönt att gå ut och spela golf en dag som denna när hjärtat är tungt och sorgen ligger som en knut i magen och då är det extra bra att ha mycket sysselsättning. Spelade med min man och mina föräldrar och vi hade det trevligt, men lite blöta blev vi, men på med regnkläder och upp med paraplyet så gick det ganska bra. Fördelen var att många andra slutade spela, så då slapp vi vänta på långsamma bollar framför oss, utan kunde gå i vårt eget tempo och då gick det betydligt snabbare.

Har kämpat med Teo och trimmat hans öron i dag och är nästan klar med dem, men resten får jag ta i morgon.

Dagen startade med en härlig frukost i trädgården och det slog mig nu att dynorna ligger kvar ute och det har nu regnat ett tag, så jag skall nu gå ut och hämta in dem, så att de får en chans att torka.

Gillar

Kommentarer

amandalinnea
amandalinnea,
Vår lilla stjärna som lyser starkt på himlen 🌟❤️
nouw.com/amandalinnea
annsgarden
annsgarden,
Tack, gullis 😊
nouw.com/annsgarden
manna
manna,
Usch så tungt. Att förlora sina älskade djur är alltid hemskt. Tänder ett ljus ikväll!
nouw.com/manna
annsgarden
annsgarden,
Åh vad gullig du och tusen tack för dina ord och för att du tänder ett ljus. Betyder mycket för mig 😊
nouw.com/annsgarden