Resan startades idag

och första stoppet på resan blev Malmö. Vi kom fram ganska sent då det var långa köer på E6:an. När vi kom fram så började det och regna, men vi gick till en av favoritrestaurangerna i Malmö nämligen Casa Mia. De serverar god italiensk mat. Jag valde en pastarätt med scampi, svamp och gorgonzolasås, fantastiskt god och unnade mig ett glas rosévin till detta. Nu mår man som en prinsessa igen med så god mat i magen.

Bor denna natten på ett Scandic hotell i centrala Malmö och på detta hotellet har de bra familjerum, med en liten halvvägg mellan vår säng och barnens säng och vi har också två TV-apparater, vilket underlättar det hela.

Fanns ett lite kök och även en matplats. Scandic satsar på mattor som man skall kramas på, så det har vi nu också gjort.

Tunikan nummer två är nu också klar och här är nu även fjädrarna fastsydda. Känns skönt att jag hann bli klar även om det tog en del av förmiddagen och bilfärden till Malmö för att hinna bli klar. Packningen för min del gick nog lite väl fort. Blir intressant och se vad jag fick med mig.

Dottern fixade lunchen och bjöd på american pancakes med färska hallon från trädgården. Vattnade både inne och utomhus, då vädret hemma var soligt och fint. Planterade ut en del växter som har stått i växthuset i vårt land, så är chansen större att de klarar sig

Gillar

Kommentarer