Renoverad och nästan färdig

och nu ser den ut som den gjorde när den var ny och jag blev riktigt nöjd med resultatet.

När jag grävde upp den från trädgården såg den ut så här och sedan var det att sätta fast bitarna på plats och låta den torka.

Sedan var det dags att foga om stegplattan.

Sedan fukta med svamp och jämna till fogen, steg för steg och sedan låta den torka färdigt och sedan var det bara dags för polering.

När detta var klart önskade sonen sig filmmys och det har vi nu precis avslutat med en rejäl action movie, inte så tokigt.

Hörde precis ett krasande ljud och tyvärr han Teo fram först, men jag lyckades stoppa honom, från att gå ända fram. Sedan var det bara att börja städa. Typiskt att det alltid är de finaste kulorna som man är mest rädd om att de skall gå sönder, men nu var det ingen som blev skadat vilket är det absolut viktigaste. Är nog snart dags att hej då till julgranen.

Hoppas verkligen att alla som har djur hemma har ett sådant här första hjälpen kitt för det är guld värt att ha när olyckan är framme. Jag har fyllt på med ny utrustning sedan Tuffy skadade sig, så att den alltid är redo att användas om olyckan skulle vara framme.

Gillar

Kommentarer