Rafflande spelkväll

och vi avslutade med detta nya spelet som vi fick av vår dotter Amanda i julklapp " Med andra ord" och det gick lysande bra för våra ungdomar som vann när de tävlade mot oss. Vi får be om revansch vid lämpligt tillfälle. Roligt att spela spel och att sitta och mysa tillsammans.

Dukade fint med julporslin och sedan åt vi julbord även idag.

Lite gofika fick det bli med små pepparkakor samt lussebulle.

Fick sova något mer inatt, så då fanns det lite ork kvar för att köra ett träningspass. Fick göra en lite paus i Zumban då Tuffy med ena tassen i bandage kom nere till mig i källaren och kollade läget och sen fick jag hjälpa henne upp igen.

Tuffy får lite kortare promenader och Teo och jag tog en riktigt långpromenad själva och jag hade planerat att gömma mig, men fick igen chans till det för han går som klistrad vid min sida. Tycker antagligen att redan att det är för ensamt utan Tuffy och hade superbevakning på mig. Har varit en riktigt härlig dag och det underlättar när man har fått några fler timmar med sömn samt en sovstund efter lunchen samt att två av tre promenader skett utan regn från sidan, vilket gör livet så mycket härligare.

Gillar

Kommentarer