Pysselfredag

var hemma en sväng vid vårt hus idag och kollade läget och vissa krukor behöver vattnas då det är torrt ute. Blev väldigt glad när jag hittade att klematisen som jag har i betongkrukor blommar, för det är en växt som kräver att man gör så många rätt och det får inte vara så många fel. Största hotet just nu har varit torkan och då är det ju skönt att man inte är alltför långt borta.

Vår trädgård är mer uttorkad än normalt och det beror på att vi har fått krav på oss att klippa in vår häck, vilket vi har gjort, men det innebär att det nästan inte finns några löv utvändigt alls på häcken och det gör att solens strålar och blåsten kommer åt mer ännornalt. Ekosystem är som sagt sårbara och det krävs inte såmycket för att rubba balansen.

Klippte ner denna busken på vår tomt och resultaten blev tre fulla skottkärror. Var nyttig träning förminskas armmuskler.

Lite kärlek har denna rabatten fått i vår stuga och resultatet är nu att det har börjat att blomma, vilket jag tycker är roligt.

Ytterligare ett flätat band är fastsytt på soffan samt att dynan längst till vänster fastsydd undertill. Ett litet steg mot slutmålet.

Målade dörrkarmarna för andra gången idag.

Lite sims (undertaket) kom på plats på denna sidan av gäststugan/verkstaden samt att vi tvättade fasaden också för det är mycket spindelväv på fasaden, vilket inte är så konstigt när det är på landet och skog runt omkring.

Vi körde baskettävling, boule och jag vann inte, men kom inte heller sist.

Vi kastade även lite frispee och J är inte långsam, men Teo är sonen oljad blixt, vilket ni ser på bilderna. Sen var det dags för paus.

Blev lite Cava på bryggan och fredagsmys för oss människor och här ser ni en Tuffy som tog ett svalkande bad efter ett intensivt pass med frispee och hon fick också lite fredagsmys, men med passande hundgodis.

Gillar