Pyssel och tävlingsdags

När jag kom hem idag så gjorde jag några mossbollar av den mossan som jag hade kvar och när jag hade städat klart och skulle ta kort på dem, så sa maken - "Vilka fina mossbollar som du har köpt" och det var ju väldigt gulligt sagt, för då tyckte han att de såg ganska okej ut och det får man ju ta som ett godkänt resultat.

Så här är det tänkt att de skall hänga, fast utomhus i ett träd. Kommer hänga ut dem i morgon när det är ljus. Har fått en ny tidning som jag strax skall läsa och njuta av. Är alltid så kul med tidningar för man får själv en massa uppslag och tankar och när det gäller trädgården så är det en perfekt årstid för att gå och planera och fundera och låta idéerna ta form.

Idag var det klubbmästerskap i bowling med idrottsförening på jobbet och det var första gången som jag hade möjlighet att delta. Det var väldigt roligt men samtidigt jobbigt, för vi bowlade i över 2 timmar och jag bowlade 6,5 serier och jag har aldrig bowlad så mycket på en och samma gång och är faktiskt rätt så trött, men det var kul att kunna delta på detta. Första serien blev inte så bra, men det berodde säkert på att jag stessade från ett möte och det tog ett tag innan jag hade börjat fokusera på bowlingen, så de andra serierna gick bättre.

Gillar

Kommentarer

skinnytanned
skinnytanned,
Åh va fiffigt 😊
nouw.com/skinnytanned
annsgarden
annsgarden,
Tack så mycket! 😊
nouw.com/annsgarden