Pyssel i uterummet och planteringar

Palmerna fick flytta ut idag och nu är också sommarmadrassen med kuddar på plats på vår dagbädd och jag gillar att göra det mysigt i uterummet med mycket växtlighet, då det nästan känns som att man sitter utomhus.

Fikonträdets löv är nu nästan helt utslagna. Tuffy njöt av värmen i uterummet tidigare på dagen. Hon är en riktig soldyrkare.

Städningen tog ett tag, men det kändes bra när det var klart och middagen åt vi här och jag satt och läste en tidning efter pilkastningen.

Darttavlan kom på plats och vi passade på att inviga den efter att vi tagit en rejäl långpromenad och tittat på lite nybyggda områden, där nu alla var ute och byggde altaner för fulla muggar.

Rosorna som övervintrat i uterummet, ansade jag och fylld på med kogödsel och duschade dem rejält och så fick de stå ute i värmen och torka. Teo och jag tog en fika utomhus och gottade oss i solen.

Chili- och tomatplantor fick nu flytta ut i växthuset, då inte alla får plats i uterummet.

Planterade om några chiliplantor i större krukor och så får de stå här och växa till sig tillsammans med tomatplantor och en liten Bellis.

Så här såg uterummet ut innan jag tog bort höst/vår klädseln på dagbädden. Nu tog jag slutligen bort bubbelplasten runt fikonträdet också.

Startade dagen med en skön frukost, men det fick bli i köket då solen inte lyste och då är det fortfarande för kallt i uterummet, vilket annars är en favorit. Gjorde sen ett zumbapass och sen åkte jag ner till stan en sväng och där pågick det lite uppträdande, så det var en hel del folk på plats.

Gillar

Kommentarer