Promenad i ur och skur

blir det när man har hund och det är bra att man har dem annars är jag inte säker på att jag hade kommit ut i detta regnrusk som vi har haft större delen av dagen idag. Hur som helst har man bara tagit på sig och kommit ut i skogen, så är det inte så tokigt och lille Teo tycker att det är väldigt spännande, men håller sig ganska nära sin mamma eller mig. Jag tränande på att göra inkallningar med Teo och det gick väldigt bra.

Tar alltid en sväng ut i trädgården några gånger per dag och passade på att dokumentera rubeckorna som fortfarande är väldigt vackra och Teo sitter snällt och väntar på mig ovanför trappan.

Hade redan igår gjort ett förslag på banan och förberett för idag och först kände jag mig sugen på att avstå, men det är samtidigt bra att passa på och träna i regn för det kan ju likaväl göra det på en tävling. Så sagt och gjort vi körde några varv och fick också bra störningar då det var flera hundar som passerade och människor som sprang förbi. Gick bra, men vi var rejält blöta när vi kom in. Försökt framförallt träna på det som jag hade missat i helgen och det kändes som att det fungerade bättre.

​Har fått en ny tidning som jag snart skall njuta av att läsa och nu känns kök väldigt aktuellt så det skall bli kul och se om man kan få lite nya uppslag.

Gillar

Kommentarer