Projektlördag ute i stugan

med fullt av aktivitet i vårt trädgårdsland med en massa humlor som far omkring, då oreganon blommar för fullt. Var ute och skördade lite grönsaker.
Var lite aktiviteter runt omkring oss också, då vi hade fått nytt virke till piren och då var jag uppe på vinden och sågade till rätt längder.
Nu blir det en stor nyansskillnader, men så här rödbrunt var allt i somras och det blir snart lika grått som resten av piren.
Är fint i trollskogen, men fortfarande väldigt torrt, vilket man ser på mossan som knappt är grön. Hittade några få trattkantareller.
Lite gofika är ju inte fel och denna kakan innehåller hallon som plockat runt stugan i skogen och vit choklad och på,inner en om härliga varma sommardagar.
Vi gjorde även några timmar uppe på loftet och lyckades sätta upp lite panel. Tar lång tid för allt är inte precis rakt här uppe.
Hittade en spännande planka som storma lyft in i vår lilla vik och den fiskade jag upp. Den kan jag säkert göra något kul med.
Övade också lite kastteknik, vilket verkligen behövs och det är riktigt roligt också.
Blev gott grillat kött till middagen som J hade fixat och senare på kvällen, så testade vi en indisk whiske, single malt och den var annorlunda mot skotskt whisky, påminde mer om bourbon med sin blommiga/parfymaktiga smak. Det är en av världens mest populära singelmatch whisky när man tittar på hela världen, för då ligger Indien i topp.

Gillar

Kommentarer