Produktion av saker till trädgården

Soligt väder, men lite kallt i vinden. Stjärnmagnolian blommar allt mer i vår trädgård.

Tillverkade eller produerade några nya spaljéer till de tre betongkrukorna på vår ena altan och så här blev slutresultatet.

Innan jag började med den första krukan, så såg de ut så här, dvs mer eller mindre trasiga. Jag har använt material från den egna trädgården och gör nya spaljéer, så det blir i lite ekologisk anda.

Den första är på plats och sedan tillverkade jag den andra och Teo var sugen på att hjälpa till och gnaga på den nya spaljén, men jag lyckades avstyra det.

Två spaljéer är nu på plats, men nu är det snart dags för middag och sedan blev det en rejäl promenad med våra hundar. Tulpanerna som jag planterade runt vårt silverpäron i höstas är nu snart på väg att slå ut. Håller verkligen tummarna för att vi skall slippa få in några rådjur som äter upp dem i vår trädgården.

Den sista spaljén är nu tillverkad och jag var ute och satte upp den. Fixade till spaljéerna så att höjden och bredden blev snarlik på alla tre. Var lite småblåsigt ute med kall vind och när jag hade fått den sista på plats, så lade jag mig på vår dagbädd i vårt uterum och läste lite i en bok, vilket var riktigt skönt.

Gillar