Positiv start på lördagen

då solen lyste och då passade vi på att gå ut i trädgården och jag gick en runda och kollade läget och hittade då att dessa små vit- och rosarandiga tulpaner hade slagit ut och det var roligt att få se dem och att inte rådjuren har hunnit äta upp dem.
Har kämpat på med min lilla Tuffy, men är lite bekymrad över diarréerna som börjat, men samtidigt hade jag äntligen fått henne att dricka lite buljong från kokt torsk och att få i sig vätska är ju alltid viktigt.
Några vita kungsängsliljor hade också slagit ut i skuggan under äppelträdet. Lyckan med Tuffy varade fram till klockan 15, för sedan ville hon varken äta eller dricka och diarréerna blev tätare och mer vattniga. Stod hela tiden i kontakt med veterinärerna på Blå Stjärnan, men efter att jag hade gjort som de sade och löst upp medicinen n(andapsin) i lite vatten och mycket försiktigt sprutat, eller droppat in den långt bak i munnen, så fick inte det alls någon lugnade effekt utan 20 minuter senare så sökte hon närhet och tröst hos mig och började skaka i hela kroppen och sedan spydde hon våldsamt. Så jobbigt att se henne bli sämre och kvällen slutade med att hon nu är inskriven på djursjukhuset och kommer få dropp. All personal där är fullständigt underbara och jag vet att hon där kan få mycket bättre vård än vad jag kan ge henne, men jag är ändå orolig och tårarna flödar och det gjorde så ont i hjärtat att behöva lämna henne där.

Gillar

Kommentarer

Sivervalls
Sivervalls,
Så fina bilder 😊
nouw.com/sivervalls
annsgarden
annsgarden,
Tack så väldigt mycket! 😊
nouw.com/annsgarden