Planteringssöndag

blev det till stor del idag och jag startade med att plantera på vår framsida efter Teos och min långpromenad. Blev rosa cyklamen och ljung i en plantering och ersatte den vita flitiga Lisa med grön ljung som om man tittar noga på den så ser man att den har små vita blommor.

På toppen av hyllan fick en rosa cyklamen lysa upp det hela.

Hösten börjar allt att smyga sig in med gula blad på funkiorna, men annars är det fortfarande mycket som är grönt.

Bytte ute lite sommarblommor i dessa krukor och de fick lite vit och rosa ljung och en liten sockertoppesgran fick göra dem sällskap.

Teo hade koll på lite mig och satt och väntade. Tog en lite fika med hembakat idag i uterummet och det var skönt att få komma in då det regnade.

Passade på att kratta bort lite löv, då jag ändå hade lövrefsam framme. Blev något finare på den vänstra bilden även om det var ganska blygsamt med löv.

Lika bra att få bort lite löv då det inte är alltför blött, för om det fortsätter att regna så blir det bara besvärligare.

Köpte lite tulpanlökar i lösvikt i går och planterade några av dem vid vårt silverpäronträd.

Planterade också några tulpanlökar i samma färg i rabatten utanför silverpäronet.

Räckte även till några tulpanlökar även här borta.

Planterade också några kungsängsliljor. Tycker att de är så väldigt fina.

Blev också några stycken vid denna kaffekoppen och sedan var det dags att gå in och fixa middagen. Hann inte vattna överallt, så det är väl hög tid nu att gå ut och göra det och som tur är så har vi en hel del belysning i trädgården, vilket gör den mysig även i mörkret.

Gillar