På plats för att fira en student

och grabbarna var inte så pigga på att gå en tur på stan, men det gjorde jag och sen blev det ett kallt glas rosévin med vatten och det var skönt att få sitta i skuggan. Vi tog även in en bricka med lite kallskuret, vilket passade bra i värmen.
Vi installerade oss på hotellrummet och sen gick jag ut på stan. Skulle kolla på skor, men flera skobutiker var stängda p.g.a strömavbrott, så kan det gå. Blir lite ombytta roller när vi är här och dottern hemma. Det känns allt lite konstigt.
Saknar allt dottern och hundarna, men kommer träffa dem i morgon igen. Här har ni min söta frukostkompis Teo som gillar att sitta på en egen stol. Nu skall vi snart träffa en massa folk och gå på studentfest, vilket skall bli kul.

Gillar

Kommentarer

MarbellaTanten
MarbellaTanten,
Kul med student.
Ja, mina föräldrar som bor närheten av Helsingborg var INTE glada över strömavbrottet ... det varade väldigt många fler timmar än lovat tror jag. :-O
nouw.com/marbellatanten
annsgarden
annsgarden,
Det är roligt med student. Strömavbrottet i Malmö var väldigt lokalt, såg mer ut som det var en fastighet där elen inte fungerade och det var där skoaffärena låg som jag hade spetsat in min på. I husen bredvid var affärerna öppna.
nouw.com/annsgarden