Onsdagsmys och firande

är vi bra på och det får bli god och ny Cava som vi inte har testat förut, för att fira att vi nu har semester båda två som avlutning på denna dagen.

Håller på och syr på tunikan och halslinningen tog ett tag att få till och det har varit mycket tråckling. Som ni ser så är detta avigsidan och jag har sytt en kanal för skärpet som jag nu har tråcklat fast och då återstår bara att sy med symaskinen. Hjärnkontoret har fått jobba för att hitta lösningar till min blivande tunika, då jag gör den på frihand samt har en bild i mitt huvud över hur den skall se ut. Måste säga att jag tycker detta bara är hur kul som helst.

Har varit en utmaning att nåla och att klippa till på golvet, då Teo gärna vill vara med hela tiden, vilket han får, men det tar då något längre tid. Planen är att denna tunikan skall vara klar i morgon och då skall ni få se slutresultatet.

Maken och jag startade dagen med en golfrunda och det var så härligt och vi kunde gå i vårt eget tempo. Sen gick spelet lite upp och ned, men var gör det när vädret är fint och man har semester.

Gillar