Onsdagsmys

med fredagskänsla infann sig när man cyklade hem ifrån jobbet och jag vara ute i trädgården en liten stund och grejade lite grann, medan himlen blev allt svartare runt omkring oss. Den lilla igelkotten har nu fått en liten mysig vrå i trädgården och detta kändes som den bästa platsen, efter att ha testat flera andra ställen. Skall gräva ner den lite grann imorgon.

Hann plantera de två chokladblommorna i var sin stor kruka, där det redan fanns mörkbladig alunrot, plättar i luften och funkior (som är påväg upp) innan middagen.

Rosorna som jag fick för en vecka sedan är fortfarande väldigt vackra. Vi lyxade till det med lite färska räkor, vitt vin, aoila och vitlöksbröd till middag.

Ytterligare en stegplatta är nu klar och bilderna visar, fogning, torkning och hur den blir när poleringen är avklarad.

Fick slita rejält innan jag fick ut mitt nästan svarta fågelbad ur formen och denna gången blev jag väldigt nöjd med resultatet. Det jag dock inte var beredd på var att det färgade av sig väldigt mycket, så nästa gång kommer jag ha handskar på mig.

​Var bara tvungen att testa det på plats med lite vackra rosa blommor i, men imorgon skall jag putsa till kanterna så att den blir lite prydligare. Kändes som att det färgmässigt stämde väldigt väl i färgen med de övriga krukorna som vi har på vår framsidan. Blev nu sugen på att även göra några mindre krukor i svart, men det får bli en annan dag, för nu skall jag sitta och mysa med en trädgårdstidning i uterummet.

Gillar