Nytt till de minsta blev det i form av

dessa två små nya leksaker till valparna (med pipljud) och några snuttefiltare som redan nyttjas flitigt. Valparna blev glad åt sina nya leksaker, men den som lekte med dem mest var vår tik Tuffy. Hon har blivit väldigt leksugen sedan hon slutade att dia och blir mer och mer sitt gamla vanliga jag, vilket är härligt att se. Hon tycker verkligen att det är roligt att leka med sina små gullisar.

Testade vår egenodlad gurka och röd chili. Gurkan var toppen, men chilin som det skulle vara lite krut i smakade mest som en välkryddad paprika, god men ingen direkt hetta.

Den lilla ekorren är en klar favorit bland leksakerna förutom de två nya och om en valp leker med den så finns det genast en av de andra valparna som vill ha just precis samma leksak.

Vissa valpar är svårare att hinna få på bild och då får man hjälpa till medan andra är lite lättare. Oftast rusar numera valparna fram till kameran och då är det svårt att hinna ta en bild innan det är för sent.

Efterrätten är klar och det blir en mörk choklad mousse med rostad vit choklad och färska hallon och sedan lite Cava som välkomstdryck. Maken fixar grillat kött och korvar i olika varianter. Trevligt med gäster, men kräver extra god planering då valparna ta väldigt mycket av vår tid.

Gillar

Kommentarer