Nytt och underbart avkopplande samt träning och diverse aktiviteter

men först träning i hög sjö och det var kämpigt i motvinden mot vågorna, men desto roligare att åka med vågorna och paddlade man då allt man hade och surfade på vågorna så fick man upp en otrolig fart. Nu är passet klart och det gav definitivt mersmak.
Vi tävlade också i basket och där kom jag sist idag. Är nog en nackdel att vara lite kortare än grabbarna, men skam den som ger sig och vi har roligt. Vi badade efter matchen för då var vi så varma.
Frukosten tog jag utomhus och det blev mer och mer soligt.
Nu idag hade de sista detaljerna till vår hängmatta kommit och som jag har längtat efter den och det går alldeles utmärkt att ligga två personer i den.
Har till och med laddat med en bok, där det står att den passar utmärkt i hängmattan. Kom dock inte så långt i boken förrän Tuffy ville vara hos mig, så då fick det bli fokus på henne.
Så här låg Tuffy och jag i skuggan och hade det bra.
Hade bakat en långpannekaka med hallon som jag har plockat i skogen tidigare och en massa hackad vit choklad och till den bjöds det vispgrädde. Sen blev det mer bad och sol innan det var dags för middag.
Ugnsbakade lack med mango, ris och aioli. Vi satt i skuggan, men vår Tuffy älskar att njuta av solen och ligger i värsta solgasset.
Sonen ville hänga med kompisar och jag kände att trädgården behövde vattnas sen blev det mer städning i huset än vad vi hade räknat med. Kunde bjuda på några plommon från trädgården.
Har några pilar som växer så att det knakar och passade på att klippa dem. På bilden till höger är båda klippta. Var ute i drygt tre timmar i trädgården och småplockade och vattnade. Passade också på att tvätta. Imorgon blir det ut till stugan igen.

Gillar

Kommentarer