Nytt och stort projekt

har vi skaffat oss nu när vi äntligen har hittat vårt drömställe och idag skrev vi på de sista kontrakten, likvidavräkningen etc och fick nycklarna, så nu är stället vårt (eller kanske bankens ).

Denna stugan kan möjligen bli en bastu efter lite fix och trix.

J gjorde ett väldigt jobb utvändigt med att tvätta rest hustaket från mossa och bilden till vänster visade hur det såg ut innan och bilden till höger när han är klar. Läget är underbart, men det finns hur mycket som helst att göra på husen, men som tur är gillar vi utmaningar och är hyfsat händiga. Vi har letat stuga i många år och började gå på visningar för ca 11 år sedan, men har inte haft någon panik, utan det skulle kännas rätt i hjärtat.

Gjorde rent solstolarna och tvättade och skrubbade rent dem, medan J bytte koppling på vattenkran utvändigt som hade fryst sönder och läckte vatten. Sen tog vi en liten fika på bryggan.

Är väldigt mycket omålade furuväggar invändigt och det är inte riktigt vår stil, så jag började måla väggarna med en lasyrfärg.

Hann med ytterligare någon vägg i vardagsrummet.

Efter denna väggen fick vi ge oss för idag och det var dags att börja packa ihop målargrejorna.

Avslutade kvällen med lite bubbel (alkoholfri) på vår inbyggda altan då vi strax skall åka hemåt och imorgon kommer vi tillbaka och jag längtar redan.

Gillar