Nyfrisserad

efter 1,5 timmes trimning så blir man så här snygg. Teo var nöjd och glad och njöt av solskenet. När vi började så regnade det utomhus.

Till vänster ses slutresultatet och på kortet till höger ser ni hur han såg ut innan. Det som tar lite tid är att få till öronen och jag tar det väldigt försiktigt.

Lite senare tog jag en fika i uterummet och Teo var med hela tiden. Tuffy kom och kollade in läget. Är förvånad över att Teo vill vara så nära mig efteråt när vi har kämpat med trimningen, för jag hade mer förstått honom om hade fått nog av mig för ett tag, men så är inte fallet. Efter mellanmålet så tog jag ett pass med stavarna och typiskt nog så började det att regna när jag hade kommit halvvägs, men det spelade egentligen inte så stor roll, då jag skulle duscha.

Har kommit upp två nya hyllor i fläktskåpet och det blir bra, för man kan aldrig ha för mycket förvaringsutrymme i ett kök. Var hembjudna till mina föräldrar på middag. Vi blev bjudna på pappas goda pizza och mammas goda blåbärspaj med vaniljvisp till efterrätt. Mamma och jag tog en promenad med hundarna efter middagen och det var skönt att få röra på sig och mysigt att få gå och prata med mamma också. Pappa visade också hur fint han hade gjort i ordning på altanen som han hade handskurat samt uppe på deras vind som han hade inrett med nya hyllor. Är så härligt att det grejar och fixar och nya buskar var inköpta till baksidan som skulle planteras. Börja förstå var ifrån jag har ärvt lusten av att greja och plantera.

Gillar