Ny härlig dag med lite värme och sol

och vår lilla vovve njuter av värmen i uterummet som hennes absoluta favoritställe och nu är det precis på håret att hon orkar hoppa upp, men ibland kommer hon och hämtar mig så att hon blir upplyft och det klart att man hjälper till. Idag kommer jag inte att läsa något ur hunduppfödningsboken utan smälta det jag läst tidigare. Var dock skönt att prata med en rutinerad uppfödare av samma ras, vilket gjorde att jag känner mig lite lugnare och fick bra tips och råd.

Ytterligare några nyare rosa papegojtulpaner hade nu slagit ut och vovven vill oftast följa med och vara i närheten, men nu lade hon sig i skuggan och pustade ut.

Planterade tidigare i veckan ut liljekonvaljerna i en rabatt och nu blev det tomt i denna glaskrukan och nu ersatte jag tomrummet med en härlig rosa ranunkel. Färgmässigt så stämmer denna lilla vasen/ljuslyktan som jag gjord av gamla kaffekoppar, så väl med de fransiga tulpanerna och det kan nog gå att få ner någon med tulpanlök till hösten och då kan bilderna komma väl till pass, för att hitta igen platserna där man ville fylla på med tulpaner.

Fick loss de färgade betongkrukorna ur sina formar och nu återstår det bara att slipa dem med sandpapper och borra hål i krukorna, så att man kan plantera någon fin blomma i dem och vem vet det kanske blir något i färgen rosa.

Gillar

Kommentarer