Ny dag med nya möjligheter i ett vintrigt landskap

och idag var det inte lika mulet utan himlen sprack upp och det var lagom kallt, dvs -7 grader även om det var lite kallare än igår. Vi testade en massa nya backar mest röda och några svarta och de kommer nog att bli våra favoriter.

Utrustningen funkar väl även om fötterna är lite ovana vid att bli instängda i pjäxorna igen, då det var cirka ett år sedan sist.

Vi åt lunch på en alldeles nybyggd restaurang och det smakade bra.

Dessa tak var hyfsat nyskottade berättade en snöskoterförare som jag pratade om och det ser ut att snart vara dags för en ny skottning.

När dagen i slalombacken var avslutad, så styrde jag stegen mot längdspåren.

Skall bli så kul att få köra ett pass i längdspåren och det gick snabbt i spåren och jag gjorde en gigantisk praktvurpa och bara låg och skrattade. Nu är det så mycket snö, så det är ingen större risk att man slår sig. Var underbart att få köra en runda.

Amanda fixade middagen och med all den goda energin i kroppen, så tog Alexander och jag ut hundarna och då man hade kört bort en massa snö, men vi gjorde en ny banan och sen kunde vi köra till hundarna stora glädje och fort gick det. Nu blir det att koppla av med förhoppningsvis lite bra fotboll på TV, så vi skall strax knata iväg till ett brasseri i vår närhet.

Gillar

Kommentarer