Nu var det dags för att testa

hur vi skall bära oss åt när vi river ner vårt gamla kök och som ni ser så är inte hyllorna helt raka vårt gamla kök. Tömde även det andra skåpet som skulle få vara kvar, då det skakade lika mycket i det skåpet som i det vi ville ta ner, när vi använda oss av kofoten för att riva. Till slut fick vi loss det, men det var väl fastspikat båda i väggen och i skåpet bredvid.

Flyttade tillbaka en del och rensade bort några udda glas samt packade ner resten i en kartong till dess att vårt nya kök är på plats.

Första gången som jag ser en grönfink (hona) vid ett av våra matställen för småfåglarna.

Blåmes, talgoxe nötväcka, rödhake samt gråsparv var andra som jag såg. Här på bilden syns en blåmes respektive nötväcka.

Gick loss på väggen med mosaik och ambitionen är att få ner så mycket hela bitar som möjligt och spara dem till kommande utomhusprojekt. Teo satt hela tiden nedanför och undrade vad som händer. Fick flytta honom lite bakåt, så att han inte satt i skottzonen för ibland går bitarna sönder och då kan skärvorna flyga iväg. Han accepterade detta utan protester. Är en väldigt snäll och go liten valp. Sen busade vi med dammsugaren och det var uppskattat.

Något renare blev det efter saneringen. Mina händer är torr som fnöske för fogen mellan mosaikplattorna torkar ut huden rejält. Får se till att använda handskar nästa gång.

Gillar

Kommentarer

therezelarsson
therezelarsson,
Va roligt att hålla på att göra om och greja. Vi håller själva på med renovering 😃
nouw.com/therezelarsson
annsgarden
annsgarden,
Visst är det kul att renovera, blir spännande och se om vi lyckas få till allt. 😊
nouw.com/annsgarden