Nu så har semestern börjat

och jag är liten frusen av mig, så när jag vaknade tyckte jag att det var lite kallt inomhus, så då tog vår nya lilla yxa och fixade lite småbitar att elda med i vedspisen och Teo hänger med och håller koll på vad jag gör och vill gärna vara med på bild.
Var varmare utomhus än inne i stugan, så det blev frukost och sen promenad med hundarna och sen högg jag lite fler småbitar och eldade i vedspisen.
Tog en extra kopp kaffe på förmiddagen och satt nog nästan i hela 10 minuter. Sen provställde jag ut lite krukor som jag skall plantera ner lite senare, för efter lunch skall det komma regn.
Lunch utomhus under parasollet då tempen visade 25 grader och då är det inte så skönt att äta i solen. Maken hade fixat en massa jordgubbar på vår första semesterdag.
Planterade alla plantorna och solen lyste från en klarblå himmel över oss.
Bade ett antal gånger och låg också och njöt av vågornas kluckade mot stranden och berget.
Idag kompletterade jag pionrabatten med stäppsalva, nävor och det blev totalt sjunga plantor.
Vi gjorde också en liten utflykt och kollade hur en camping som ligger ovanför oss är, men det var inget vidare restaurangutbud utan mer fikaställe. Sen åkte vi hem till stugan och då äntligen kom regnet. Vi spelade lite ystzi och Amanda vann. Sen kom det även lite hagel och det är ju lite coolt. J fixade en god fiskrätt och sen tog vi en skön promenad med hundarna. Amanda och jag fick senare på kvällen besök av mormor och morfar och hade det så mysigt. Hundarna blev helt överlyckliga och fick varsitt gott tuggben. Själva så mumsade vi på söta jordgubbar.

Gillar

Kommentarer