Nu är jag på gång

vilket kanske är en liten överdrift, men idag så har jag och min nya golfbag spelat en golfrunda och det blev inte på min hemmabana, utan på en annan i närheten. Vi spelade bästboll och då brukar vi välja den bana där flest är medlemmar. Golfbagen och skorna matchar varandra perfekt som ni ser.

Passade på att träna puttning på övningsgreenen innan det var dags för att gå ut på banan.

Min golfpartner i bästbolltävlingen sen många år tillbaka fyller år i dag och jag överraskade honom genom att köpa en tårtbit och tog med den ut till banan. Nu med facit så borde jag ha köpt två bitar för han spelade fantastiskt bra golf de sista 9-hålen efter det att han hade ätit tårtbiten. Är alltid kul att ge bort en överraskning och jag är glad över att jag lydde min impuls och stannade till på ett konditori, för förutom att han spelade bra golf, så blev han väldigt glad och det är ju alltid roligt att göra någon glad. Vädret var betydligt svalare idag jämfört med gårdagen och det blev sen mer och mer molnigt, men vi klarade oss från regn, men vinden var kall. Vi hade en väldigt trevlig golfrunda och lite kunde jag bidra med i vårt lag, tyvärr så vann vi inte, men så går det ibland. Bara att ta nya tag och det skulle nog inte göra något om jag tränade lite mer närspel, tål att fundera på. Var skönt att sätta sig i en varm bil som stått i solen, när man kände sig så sönderblåst efter 18-hålsrundan.

Efter middagen och långpromenaden, så planterade jag om denna vita passionsblomman i en annan kruka. Gurkplantan till vänster om passionsblomman har börjat att växa rejält och det gäller även kapkrusbären (physalis). Nu får det bli lite fredagsmys med ett bad utomhus och sen massor med popcorn. 

Gillar