Nu är de på plats i vår trädgård, då jag

testade min idé kring äppelträdet med mossbollarna och trähjärtana och det blev faktiskt riktigt okej och fick även godkänt av vår son som tyckte det såg mysigt ut

Bilden till höger är vad vi ser från vårt uterum och de runda mossbollarna fångar upp formen hos buxbomen. Den behöver dock friseras då den är lite vildvuxen och då skall jag passa på och ta sticklingar. Kanske skulle man även hänga upp lite röda äpplen i trädet, vilket tål att fundera på.

Normalt så brukar Tuffy vakta vid min stol och vill komma upp i knät så fort jag har ätit klart, men idag så hann Teo före och då fick jag ha två vovvar i knät. Tur att de är så små, för annars hade det varit svårt. Tog en paus i trimmande av Teo idag, var nog skönt för oss båda. Blir nya tag i morgon.

Fixade i ordningen en krans att ha utanför vår ytterdörr på framsidan. Ibland är det tur att man sparar saker, så att man kan återanvända dem, som band, godjul-skyltar, hjärtan, pärlband och gröna klämmor av ståltråd så att man enkelt kan sätta fast pärlband i kransar.

Nu är den nya kransen på plats på vår framsida och det känns som att den passar in. Efter kvällspromendaden med vovvarna så målade jag taket en andra gång och nästa gång så kan jag måla hela denna rutan.

Är inte mycket som man orkar med när man är genomförkyld, men jag hoppas att det snart ger med sig. Nu skall jag sätta mig och bara ta det lite lugnt.

Gillar