Njöt av det underbara vädret denna lördagseftermiddag och var ute större delen av dagen.

Tuffy är en riktigt soldyrkare och var även lite trött efter rallylydnadspasset. Själv så planerade jag för att sitta och läsa ute på en av våra altaner.

Hade fått fram stol och tidning och precis satt mig ner, när en liten Teo kom och ville sitta i knät. Blev inte så mycket läst, men det är mysigt att ha en vovve i knät.

Var skönt att sitta ner och ta en paus. Helt plötsligt började Teo att skälla och det visade sig att det var vår spegelbild i glaset som han skällde på. Dags att fylla på lite energi i kroppen och idag lördag, så hade maken fixat gofika, chokladbiskvi, chokladmuffins och släta bullar samt kaffe.

Gjorde klart nederdelen av stensättning och grusade klart den. Sen började jag att lyfta upp stenarna på övre sektionen som hade sjunkit ner och fyllde sen på med nytt stenmjöl. Förutom planteringsspade så är vanliga bestick alldeles perfekt att använda. Jag har en gammal gaffel som jag ofta nyttjar.

Tog ett tag, men nu var jag klar för idag tyckte i varje fall min rygg och då har jag även har rensat bort en hel del ogräs.

Passade även på att plantera lite nytt i krukan bredvid fågelbadet, där jag planterade rosafärgad ljung och plättar i luften. Tog vara på en del av njurvindan som varit i krukan tidigare och planerade den i en egen kruka. Teo var med mig hela tiden , då han tycker att vattenslangen och jord är väldigt roliga och spännande saker.

Vi åt middagen i uterummet och det blev tapas och gott spanskt rödvin. Nu skall hundarna få sin promenad. Är allt ljuvligt med helg, så att man hinner greja lite grann.

Gillar

Kommentarer