Myssöndag med premiärinslag

men det är alltid lika mysigt med ett kvällsbad och nu tände jag ljuslyktorna trots att det fortfarande är ljust länge på kvällen.

Är nöjd med mina hyllor i trädgården, där jag brukar hänga handduk och badrocken.

Ljuvligt väder idag med och Teo som hängde med mig ut när det var frukostdags och idag satt vi i vår trädgårdsodlarmöbel och i ena odlingslådan finns nu gula minitulpaner tillsammans med en gojibärbuske.

Mittemot där jag satt och åt frukost finns en massa fina tulpaner som jag kunde njuta av att sitta och titta på.

Som dessa fina tulpanerna med olika färg och ådringar.

Många tulpaner är det, men även någon vit kungsängslilja in emellan.

Dags att göra rent och byta vatten i spabadet.

Normalt brukar det bli lite lödder, men nu kändes det som att vi fick lödder i helg trädgården, men det såg samtidigt lite mysigt ut.

Sonen, jag och mina föräldrar kom ut på en niohålsrunda och det var debuten för mig i år, dvs äntligen premiärrundan. Hundarna älskar att följa med ut på banan. Vi åt en god lunch med kyckling med pestocream och ugnsbakad potatis innan det var dags att pegga upp bollen på första tee. Det smakade väldigt gott. Golfen gick lite blandat, men några bra slag blev det och vädret och omgivningen var väldigt fint.

Rensade och gödslade vår rabatt med blåbärsbuskar på berget och sen vattnade jag rejält och hann även med lite annat småplockande och vattnade i trädgården då det var snustorrt på sina ställen. Klippte även topparna på dotterns långa lockiga hår.

J grillade en massa revben och de smakade fantastiskt bra och J är verkligen en grillmästare av rang.

Gillar