Myssöndag med överraskning och mysigt slut

där vi på kvällen satt ute på piren och njöt av det sköna vädret och vattnet låg spegelblankt.
Sen började vi se en massa ringar på vattnet efter fiskar som var uppe vid ytan.
Alla fönstrena mot vattnet är dåliga och det såg vi allt när vi köpte stugan och jag försökte fixa till den för att de skulle hålla tätt och inte släppa in vatten och det har fungerat över vintern. Kollade över fönstrena igen och såg att en fönster behövde åtgärdas, så nu är det målat och så håller vi tummarna för att det klarar sig över vintern. Planen är att byta ut dem nästa år efter att ha sparat ihop pengarna som behövs.
Annars började dagen hemma i huset med frukost i vårt uterum och sedan packade vi ihop oss och åkte ut till stugan.
Teo såg att jag tog kort och ville vara med och sen var det baddags. Hundarna simmade och vi också även om vi passade på att lägga lite sten på piren och fylla ut håligheterna.
Passade på att ligga och torka i solen och sen blev det lite tapas med en spännande basket match som efterrätt och jag får väl skylla på värmen då jag brände en massa skott men trevligt hade vi. Sen mer bad.
Blev även ett träningspass med kanoterna och idag var tyvärr vågorna mindre, men vackert väder var det.
Vi gjorde sedan paella en rätt som vi gillar alla tre väldigt mycket. Efter hundpromenaden tog vi det lugnt på bryggan. Var dags att sen vattna kryddlandet med salladen och det nysådda.
Då fisken gjorde ringar på vattnet så testade vi att stå ute vid piren och kasta och jag vet inte vem som blev mest överraskad jag eller abborren när det nappade för jag var inte riktigt beredd på det. Är roligt att man kan stå och få fisk ifrån vår pir, känns verkligen lite overkligt.
Vi avslutade kvällen med sällskapsspel och det gick bra i början, men sämre på slutet. Fick i varje fall behålla en titel och det var "storfiskaren" för jag var ensam om att få fisk. Mysig dag och sent blev det.

Gillar

Kommentarer