Myskväll i uterummet

Hann inte med och vattna i uterummet i morse, utan det gjorde jag efter middagen och långpromenaden med hundarna. När jag vattnade fikonträdet så såg jag att det redan hade börjat att komma fikon, vilket alltid är lika roligt.

Satt och myste i dagbädden med Teo som plötsligt hörde något och kollade ut genom fönstret. Han gillar också att vara ute i uterummet. När jag har vattnat klart så skall jag passa på och lägga mig och läsa en bok i uterummet, för det är bara för härligt.

En av tomatplantorna har verkligen satt igång att växa. Det härligaste med en passionsblomma är att man under blomningssäsongen hittar en ny blomma som blommar varje dag och visst är den väl vacker.

Blasten växer så det knakar i hinkarna där vi satte sättpotatisen och det är bara att hoppas att det inte enbart är blasten som växer utan även små knölar i hinkarna, så håll tummarna. På vårt persiokoträd så kan man se att de små ludna blivande persikorna växer och frodas. Nu skall jag gå ut och lägga mig och läsa på dagbädden i vårt uterum och troligen så får jag sällskap av två små hundar också, så det blir nog trångt och trivsamt.  Ha en skön kväll ni också.

Gillar