Mysig start på söndagen

med frukost i stugan och med en hund på varje sida.
Vi gick på en härlig promenad i skogen och hittade faktiskt några vanlig kantareller, dock mer tur än skicklighet.
Teo ville inte alls åka hem till huset utan tänkte att han kunde stanna kvar i stugan. Krävdes ett visst mått av övertalning innan han hängde på och att försöka muta med hundgodis är ingen idé för han vill inte ha godis då.
Vi åkte hem lite tidigare från stugan än vi brukar och nu äntligen så hade våra resväskor hittat hem. Vi åkte den 5 september och kom till Schiphol i Amsterdam och där började problemen då KLM hade ställt in vårt flyg till Edinburgh. När vi slutligen på natten kom fram till Glasgow så fanns inget bagage där och inte kom det något dit heller. Nu känns det skönt att ha fått tillbaka sina favvokläder och nessecären med smink, krämer och parfym., men visst påverkade detta vår resa negativt för att inte tala om alla telefonsamtal, mail och korrespondens via webbsidor med flygbolag samt med flygplatser. Skönt att kunna lämna detta bakom sig och bara ha kvar att försöka få ut för den merkostnaden vi åkte på när vårt bagage inte kom fram. Har lärt mig att inte packa ner fina- respektive favoritkläder någon mer gång. Kommer nog bara resa med mjuka väskor som handbagage i fortsättningen, känns så just nu.
Det var dags att skörda lite chili och jag tog vara på fröna så att vi snart kan odla nya plantor.
En tapasfavorit från Barcelona är just green fried chili och det åt vi igår och firade att vi hade fått tillbaka vårt bagage.

Gillar