Mysig stad

och några av osd tog en snabb promenad på gågatorna i vår närhet direkt efter att den officiella delen av dagen var slut. Var skönt att få röra på sig och kul att titta på Glasgow där jag bara har sett flygplatsen tidigare. Känns som en mysig storstad helt klart.
Sen var det hög tid att leta efter ett matställe. Åt burgare som innehöll haggis med mera och det smakade väldigt bra.
Det komiska var att på exakt samma matställe hade några andra deltagare från samma konferens bokat bord. Finns ju hur många små pubar som helst, så sannolikheten för att vi skulle träffa någon vi kände var minimal och ingen av våra hotell låg i närheten heller, så det borde egentligen inte ha hänt.
Sen blev det ett mysigt cocktailsställe på vägen hem. Jag beställde en minitapasbricka med fyra drinkar och trodde att jag skulle få mini, men så var inte fallet. Hade dock hjälpsamma män vid min sida som drack upp det jag inte ville ha.
När vi nästan var hemma på hotellet så hade den utklädda statyn fått ytterligare en kon uppsatt och denna gången på hästens huvud.

Gillar

Kommentarer

JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Ser ut som en mysig stad, och statyn med konerna var ju för kul.
nouw.com/jossustravelpics
annsgarden
annsgarden,
Absolut och någon där har mycket humor, väldigt trevligt folk. 😊
nouw.com/annsgarden
Anngelic
Anngelic,
Men åh, dit skulle jag också vilja åka 😊 Eller ja, det finns många städer i Skottland som jag gärna skulle vilja åka till, Glasgow är bara en av dem, Inverness ligger också högt på listan.
//Ann
nouw.com/anngelic
annsgarden
annsgarden,
Skottland kan jag verkligen rekommendera, trevligt folk, vackra miljöer. En by som jag kan rekommendera är Pitlochry, så får du en mix av städer och byar. 😊
nouw.com/annsgarden